Podnik roku 2014 AutoSAP

21. July 2015

e-mail
>Sdružení automobilového průmyslu AutoSAP
>Opletalova 55
>110 00 Praha 1
>Dovoluji si Vám oficiálně oznámit, že Vaše firma byla vyhodnocena
>jako jeden ze šesti "Podniků roku 2014 v českém automobilovém průmyslu". >
>Vyhlášení výsledků soutěže a předání ocenění zástupci Vaší
>společnosti bude realizováno na zasedání Divize příslušenství
>AutoSAP dne 16.června 2015 v Mladé Boleslavi (pozvánka s
>programem zasedání Vám již byla zaslána).
>Připomínáme, že zasedání se koná od 10.00 ve Škoda Auto Muzeum,
>V.Klementa 294, Mladá Boleslav, sál Hieronymus II.

Tak to byla první zpráva o tom, že GLOBAL ASSISTANCE, a.s. získá již potřetí za desetiletou existenci cenu Křišťálového koně za svoji práci a přínos pro motorismus.

Firmy se hodnotily ve 2 kategoriích. V kategorii do 250 zaměstnanců se Podniky roku staly A.RAYMOND Jablonec, GLOBAL ASSISTANCE a.s. a Yapp Czech Automotive Manufacturing Czech. V kategorii nad 250 zaměstnanců Hyundai Motor Manufacturing Czech, JTEKT Automotive Czech Plzen a Škoda Auto.

V minulém roce se opět podařilo celému GLOBAL ASSISTANCE splnit kritéria pro zařazení do hodnocení, které provádějí odborníci AutoSAP. Mimo jiné je to i počet zásahů asistenčních služeb, které pro motoristy provádíme nejenom v ČR ale i v zemích Evropské unie a dalších státech.
// „Ocitnout se mezi výše uvedenými společnostmi a dosáhnout svými výsledky na cenu Podniku roku je ohodnocení zaměstnanců celé společnosti. Každodenní práce a zlepšování celého systému asistenčních služeb včetně všech návazných úseků je prací lidí a toho si vážím“ //řekl Ing. Petr Bold, předseda představenstva a generální ředitel.

V prosklené vitríně v zasedací místnosti společnosti tak září ve slunci již TŘI křišťáloví koně. Získání těchto cen nás zavazuje k dalšímu zlepšování naší práce pro klienty GLOBAL ASSISTANCE v budoucnu.