LETECKÁ REPATRIACE

06. January 2016

GLOBAL ASSISTANCE Air Ambulance, je další rozšíření MEDICAL zdravotní asistenční služby GA směrem ke komplexnosti námi poskytovaných služeb a komfortu našich klientů. Zajišťujeme letecké repatriace našich klientů, kteří potřebují profesionální služby na špičkové úrovni poté, co utrpěli úraz v zahraničí.

Naše call centrum fungující 24/7 je vždy ochotno pomoci každému, kdo by mohl naše služby potřebovat ať už v ČR, nebo na území celé Evropy. Disponujeme vysoce kvalitním lékařským a zdravotnickým týmem s mnoha zkušenostmi s leteckými repatriacemi a záchrannou službou.

Vysoká kvalita nemusí vždy znamenat vysokou cenu. Vytváříme nezbytné kroky k efektivitě nákladů při zachování nejvyšší kvality služeb. Naše ceny plně konkurenceschopné s cenami běžnými na trhu leteckých ambulancí.V rámci repatriace je možné přepravit také doprovod rodiny nebo přátel pacienta za minimální příplatek.

V případě Vašeho zájmu nás kontaktujte na našem 24/7 call-centru: airambulance@1220.cz, nebo telefonicky na +420 266 799 755

Flotila Global Assistance Air Ambulance disponuje spolehlivými letadly s dobrým provozním doletem a s nejnovějším vybavením. Mimo jiné provozujeme dva moderní letouny typu Cessna 510 Citation Mustang a jeden repatriační speciál Piper Cheyenne III.