Global na FREKVENCI 1

25. April 2018
Business párty 2018 – FREKVENCE 1
Rok se sešel s rokem a generální ředitel GLOBAL ASSISTANCE a.s. pan Ing. Marek Jaroš byl opět hostem v pořadu Business párty na Frekvenci 1. Tentokrát s redaktorem Alešem Vyskočilem debatovali jak se dařilo společnosti v minulém roce 2017 a jaké úspěchy v oblasti působení Global Assistance je možno posluchačům přiblížit.
Pan Ing. Jaroš ve svém rozhovoru zmínil počty uskutečněných asistencí, kterých v loňském roce bylo více než 172 tisíc, což je téměř 500 zpracovaných požadavků klientů denně. Pan Vyskočil se podělil se svou zkušeností z absolvování kursu bezpečné jízdy na Global Assistance racing aréně v Sosnové u České Lípy, které se dají vyjádřit základním heslem NEBEZPEČNÉ SITUACE V BEZPEČNÉM PROVOZU AUTODROMU.

V další části tohoto čtyřdílného povídání, bylo pro posluchače zajímavé téma asistencí pro cestovní pojištění, kdy Global Assistance v loňském roce zajišťoval návrat stovek klientů jedné velké cestovní kanceláře v úpadku. Zajištění letenek a náhradního ubytování v mnoha zemích včetně Egypta a Turecka bylo pro nás opravdu velkou zkouškou, ve které jsme obstáli na výbornou!
Jako kuriózní příběh s dobrým koncem, uvedl pan Ing. Jaroš průběh zajišťované repatriace pacienta z Bulharska naší sanitkou a zdravotním personálem. Při cestě v Bulharsku pro pacienta zastavili u dopravní nehody, kdy poskytli první pomoc zraněnému z posádky vozidla. Zavolali na místní záchrannou službu, ale po příjezdu nedostatečně vybavené místní sanitky se domluvili a naložili zraněného do naší sanitky, zajistili životní funkce a odvezli do místní nemocnice. V nemocnici se setkali s lékaři, kteří obdivovali vybavení a profesionalitu našich záchranářů. I v pohledu na vybavení této nemocnice byla naše vlastní sanitka na více než dobré úrovni. Později jsme dostali zprávu, že pacient přežil zejména díky nám a našim profesionálním záchranářům. Na dotaz pana redaktora, kdo to celé zaplatil, odpověděl pan generální jednoznačně „dali jsme to do vlastních nákladů společnosti, záchrana života je přednější“.
Celkově byla celá Business párty pro posluchače zajímavé povídání o tom jak se dělá a k čemu je dobrá asistence s tak širokým záběrem jaký provozuje GLOBAL ASSISTANCE a.s., a to vše na špičkové úrovni, s perfektními profesionály, ve všech oblastech.

Níže jsou rozhovory ve zvukové podobě, stojí za to si je poslechnout…