AutoSAP vyhlásil podniky roku 2016

07. June 2017

Sdružení automobilového průmyslu (AutoSAP) vyhlásilo dne 6. června 2017 výsledky19 ročníku soutěže "Podnik roku 2016 v českém automobilovém průmyslu". A byli jsme opět u toho.
Po páté v řadě od roku 2013 jsme v kategorii firem s počtem do 250 zaměstnanců dostali toto ocenění. V této kategorii bylo hodnoceno 27 firem. V druhé kategorii nad 250 zaměstnanců pak 68 firem. V zasklené vitríně v kanceláři generálního ředitele tak máme již pátého křišťálového koně z dílny Lukáše Šulce ze Železného Brodu.

Generální ředitel společnosti Ing. Marek Jaroš přebíral cenu a diplom za výsledky, které jsme na GLOBAL ASSISTANCE a.s. v minulém roku vytvořili. Mimo jiné byla kritériem přidaná hodnota na pracovníka a celkový hospodářský výsledek společnosti. Slovy generálního ředitele "Opět se nám podařilo kontinuálně pokračovat v nastaveném trendu zlepšování kvality, ale i počtu asistenčních služeb pro zákazníky smluvních pojišťoven a pro třetí strany společně se vzrůstajícím počtem nových typů zajišťovaných služeb. Všichni zaměstnanci tak mohou být hrdi na to, že GLOBAL ASSISTANCE a.s. je lídrem v rozšiřování poskytovaných služeb a rozsahu činností pro koncové uživatele."

Když se podíváte a pročtete zde na webu, co všechno obsahují služby a produkty, jaké novinky jsme zavedli v posledních letech a co chystáme, uvidíte, že máme být na co hrdi. Mimo jiné provozujeme vlastní leteckou repatriaci po Evropě, síť kvalitních odtahových asistenčních partnerů, právní a domácí asistenci a v neposlední řadě dopravní informační servis pro média a tedy každého řidiče. To jsou potřebné a uznávané služby, které každým rokem zlepšujeme a zkvalitňujeme i tím, že sledujeme parametry každého zásahu a vyhodnocujeme pravidelně plnění daných podmínek poskytování služby veřejnosti.

Tisková zpráva AutoSAP "Podnik roku 2016 v českém automobilovém průmyslu"