Workshop v GLOBAL ASSISTANCE

30. ledna 2019

Kolegy jedoucí až z Plzně a okolí jsme srdečně přívítali v přízemí sídla společnosti. Úvodní slovo si vzal pan Jiří Machovec, ředitel úseku dopravních infromací. Díky jeho přednášce jsme všem ukázali jednu oblast ze široké škály činností, které na GLOBAL ASSISTANCE a.s. děláme. Dozvěděli se jak vznikají dopravní informace, jak je zpracováváme a posíláme do aplikace Kooperativy, do rádií ve všech regionech a další distribuční cesty.

Následně jsme se přesunuli do naší velké zasedací místnosti ve třetím patře, kde po malé přestávce na kávu, začal workshop. Během dopoledne jsme ukázali například: model práce našeho asistenčního centra, jak se validují zásahy, kde je potřeba vzájemné součinnosti a jak spolupracujeme s naší sítí odtahových speciálů, které poruchy jsou nejčastější atd. Workshop se choval jako živý organismus, otázky se jen hrnuly, paní Alice Osvaldová si detailně psala poznámky. Po cca 2hodinách jsme se přesunuli na naší platformu, aby kolegové doslova nasáli atmosféru asistenčního centra a viděli na vlastní oči ten“ šrumec“ na živo. Kolegy z Kooperativy provedl po asistenčním centru ředitel asistečních služeb pan Zbyšek Skalický - tvůrce úspěšných SLA a který vypíchl naše cíle. Nakonec se k nám připojil i pan Pavel Vyskočil, který odpovídal na dotazy týkající se cestovního pojištění, naší sítě v zahraničí a úskalí asistencí například v Africe.

Celý workshop byl pod záštitou generálního ředitele Ing. Marka Jaroše, který si našel čas ve svém plném kalendáři a přišel nás podpořit v naší činnosti.

Věřím, že jsme kolegy z Kooperativy obohatili a ujistili, že ve skupině mají opravdu silného hráče, který nikdy nespí, a vždy se snaží klientovi Kooperativy úspěšně pomoci.

Jan Chabada obchodní ředitel

29.01.2019 - Kooperativa, Agentura Západní Čechy

Dojednané proškolení pracovníků naší mateřské pojišťovny Kooperativa, v oblasti fungování asistence, práce s produkty, ukázka spolupráce se sítí partnerů a dodavatelů. Důvod je velmi prostý, asistence nabývají nových rozměrů a důležitosti , proto jsme rozhodli pokračovat ve školeních, která probíhala celý loňský rok v různých koutech České republiky.

29.01.2019 jsme s kolegní paní Alicí Osvaldovou, key account managerkou, navázali na školení z roku 2018 v Sušici a Plzni a opět jsme se sešli, avšak nyní na centrále GLOBAL ASSISTANCE a.s. v Praze.