Nová aplikace Global Assistance

30. ledna 2017

Přivolejte pomoc pro Váš nepojízdný vůz!

Bojíte se, že si v krizové situaci či po havárii automobilu nebudete vědět rady?

Potom je aplikace pro chytré telefony "Global Assistance" přesně pro Vás. S naší aplikací už nebudete v krizových situacích sami.
Zavolejte si svoji asistenční službu jedním klikem, nebo nahlaste nehodu či poruchu Vašeho vozu pomocí dvou jednoduchých kroků.
Návod „ Co dělat při nehodě?“ Vám pomůže při každém kroku po nehodě.

Stalo se Vám někdy, že jste byli již na cestě a zapomněli jste se informovat o dopravní situaci před Vámi, nebo se situace a provoz během doby Vaší jízdy natolik změnila a nevíte proč?
Hlasový robot v aplikaci Global Assistance Vám umožní poslechnout si dopravní zpravodajství kdekoliv 24 hodin denně. Přesné a speciálně zpracované aktuální dopravní informace na Vámi vybrané trase jsou srozumitelně hlasem předány do vozidla jako běžný telefonát. Nemusíte se dívat na žádné textové informace, nebo sledovat mapu v telefonu. Vše v klidu vyřešíte i s ohledem na bezpečnost silničního provozu kolem Vás.

Vyhledáváte rok co rok při cestě do zahraničí informace o změně v předpisech, poplatcích, povinné výbavě nebo o důležitých telefonních číslech? Nebylo by jednoduší nosit tyto informace stále sebou bez nutnosti přístupu k internetu? Sekce „informace o zahraničí“ Vám ulehčí každoroční stres při plánování dovolené nebo služebních cest.

Při parkování si za Vás aplikace Global Assistance jedním stiskem zapamatuje poslední polohu Vašeho vozu a funkce „Kde jsem zaparkoval?“ Vás poté k Vašemu vozu zpět navede.