FREKVENCE 1 - profil GA naživo ve vysílání

18. května 2016

V dubnu letošního roku, tedy přesně třetí týden od 18.4 bylo několikrát ve vysílání rozhlasové stanice FREKVENCE 1 slyšet jméno naší společnosti.

Generální ředitel Global Assistance a.s. pan Ing. Marek Jaroš spolu s redaktorem panem Alešem Vyskočilem diskutovali o tom, jak Global Assistance zajišťuje pomoc motoristům v nouzi a pomáhá v řešení i celé řady dalších problémů. Konstatovali, že asistenční služby se již staly standardem nejen při cestování do zahraničí, ale i v poskytování služeb pro domácnosti, pomoci v právní problematice a v zajišťování letecké a pozemní repatriace klientů při jejich zdravotních problémech v zahraničí vlastními dopravními prostředky Global Assistance.

Pan Ing. Jaroš poukázal i na skutečnost, že řidiči velmi často využívají dopravní informační servis GA, jehož součástí je i Klub Nebeských andělů, tedy sportovních pilotů, kteří poskytují kvalitní dopravní informace z nadhledu. V neposlední řadě hovořili i o spolupráci Global Assistance při organizování „Kurzů bezpečné jízdy na autodromu v Sosnové“.

V níže uvedených zvukových souborech si můžete jednotlivé relace poslechnout. Zjistíte tak v kostce čím vším se na Globálu zabýváme, a že toho není opravdu málo…